Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glad överraskning

Barnen var helt upp och ner
slängde ut alla leksaker och
vägrade städa, jag slet nästan
mitt hår

Fick några oväntade frågor
som överraskade mig totalt
samtidigt som jag svarade
väldigt ärligt

Blev smickrad och jätteglad
fick den paus jag behövde
för att orka resten av den
jobbdagen

Trodde nog aldrig att jag
skulle få uppleva det som
hände sedan men det fick
jag och jag ler än

Och trots att jag vet så är
jag nog förvånad än men
jag hade ju tänkt på exakt
samma sak...








Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-09 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP