Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slänger in en liten repris..


Svartvita stumma bilder

Känner en svidande känsla i
magen, något är väldigt fel
Mitt hjärta är kallt och sitter
inte längre på sin rätta plats

Men det har det inte gjort
sedan allt blev upp och ner
Lever i en värld med svartvita
orörliga stumma kalla bilder

Har fått uppleva färger ibland,
men det är längesedan nu
Fått höra den där varma rösten
som gör mig så harmonisk

Längtar mer än någonsin efter
en liten stund av äkta lycka
Jag begär inget mer än så,
bara få känna att jag lever

En liten stund...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-09 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Öm..ödmjuk önskan !!!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP