Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värm mig..

Längtar efter beröring,
händer som värmer

Behöver inga viskande
små kärleksord

Bara närhet hud mot
hud och harmoni

Två hjärtan som slår
i samma takt

Vill blunda och njuta
av en doft

Låta tiden stå still
och le åt oss




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-09 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP