Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek så bräcklig

En kärlek lika bräcklig
som en vindpust

Så skör att man knappt
vågar andas

I rädsla om att det ska
ta slut

Lika fort som det vackra
fann oss

Ta min hand och våga
ge oss en chans

Våga tro att livet ska
le mot oss




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-09 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innan kärleken har rotat sig
Kan den vara skör,

Vacker text,
2013-02-09

    ej medlem längre
Vackert..tron betyder såå jäkla
mycket..livet kommer le :) !!!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP