Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Don't think. Thinking is the enemy of creativity. It's self-conscious, and anything self-conscious is lousy. You can't try to do things. You simply must do things." Ray Bradbury. (Jag vet inte att jag håller med.)


Hoppla!

Inte tänka
Inte tänka
Inte blänka
Inte skänka
Över huvud inte länka
knop till knut
och led till led
Bara vara ved och aska
Låta feberdrömmar raska
hoppa hage
leka jage
tills du brunnit ut till slut.




Fri vers (Fri form) av Martin Hellberg Olsson
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 23:14



Bookmark and Share


    Martin Hellberg Olsson
Nyss publicerad på blogg med följande kommentar:

Nyskriven dikt alltså, ett försök att skriva med utgångspunkt i citatets råd. Jag är inte jättenöjd med den, tycker bland annat att det blir lite märkligt med slumpvalda rimord nära början och sedan någon slags mer sammanhängande text på slutet. Men den har fått en favoritmarkering på sockerdricka.nu i alla fall, och det är ju trevligt... Kanske hittar den fram till någon som uppskattar den här också. Och jag tycker också om att kunna lägga upp exempel på att jag fortfarande får till någon form av skönlitterärt skrivande (varav jag inte heller tycker att allt är dåligt, jag var riktigt nöjd med dikten Huvudvärk).
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson