Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trOr jag ska lägga mIg i ett hÖrn ocH kviTTra kraXa sOm kråkOr göR

vända blicken in
skydda mig mot människor
och
framför allt
skydda dom
från
mig




Fri vers av kråkan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-10 06:32



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Det är en sån söndag idag ...
2013-02-10

  Peter Stjerngrim VIP
Det är en sån söndag idag ...
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP