Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av




i örnens djup
smaragdgrön och befruktad jord
minns jag

sedan kom
evigheten
slukad grönska

orangea, röda, flyktiga klänningar
så uppstod
hon
världen

















Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-11 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson