Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande i grönt och blått


Jag älskar havets öga

skimmrande i grönt och blått

ser ljus och mörker växla

hörs brus ur djup

som dresserar mina tankar

här finns ljusets pelare

som håller rummet

med horisonten utan tid

här finns ett inre

i det stora

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-11 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén