Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild lånad


kalligrafi

skriv mig på papyrus

ta mitt namn till nya höjder

med vackra tecken av dig

lätta rörd av en fjäder


jag följer varje rörelse

med bläcket på min hud

låt mig vara ditt ark

pulserande canvas


ljuvlig kalligrafi

förd av din hand

gör bilder för oss

jag aldrig vill ta bort


rispa mig vackert

fäst dig under skinnet

lämna dina spår

för evigt permanent



















Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 254 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-11 20:15



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Fastnar direkt.....känns lite smått erotisk.
2013-02-19

    ej medlem längre
"skriv mig på papyrus"
Laddat!
2013-02-12

  SatansSon VIP
Fin text!
2013-02-11

    ej medlem längre
Wow!!!

Härlig text;-)
2013-02-11

  Marianne Räf
Jag läste fel - ska vara
permanent. Men det
kanske inte var så fel
ändå med tolkningen
evigt i pergament!
2013-02-11

  Marianne Räf
Fint slut där med kärleken
förevigt i pergament! Så
vill man nog ha det.
2013-02-11

    ej medlem längre
Bra!
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing