Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timman som gjorde emotionell vinter till vår

Tänk att rastlösheten kan fördrivas
och hoppet införlivas
efter några hundra fotsteg som skulle leda till ingenting
men som ledde till en kopp kaffe

Från 19:30 till 20:45

Från stunden jag gick dit
till stunden jag gick hem

ikväll är kvällen då "Landslide" blev "Lycklig och förvånad"

så nu sitter jag här

och ler åt min rodnad.





Bunden vers (Rim) av Maygrove
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-11 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finfint! blir glad över hela huvudet
2013-02-14

  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Maygrove