Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade syster S, som dog av en överdos kokain feb 2012. Jag alskar dig & jag önskar jag kunde vända upp & ner på den här världen för att få se dig en sista gång..


Den tunna vita linan, den vita ängeln & kärleken jag skrek när du försvann






mellan tomma gator
rökiga
& kalla rum

sprang du bort
ett liv

jag hoppas du fann det, babe

broarna du brände
den tunna tråden
du sträckte

vad var det inom dig,
som fick kärleken
att aldrig räcka till

som fick dig leta
& leta
springa
försvinna

vad var det inom dig,
som gick sönder

som fick dig att sträcka
den tunna tråden
i dina sista
andetag



den sista vita linan
som var så tunn
men som höll fast dig
så hårt

den sista vita ängeln
som fortfarande
springer









inom mig




















jag hoppas du fann det nu babe


Sandra 1987 - 2012




Fri vers av Kaosprinsen
Läst 589 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-02-12 03:00



Bookmark and Share


  agneta pichler

en sakta tår faller ner för min kind..

bokmärrkt
2013-02-18

    Birgersdotter VIP
Berör
2013-02-13

    ej medlem längre
Så vackert du skriver....sorgligt men vackert..

'den sista vita ängeln
som fortfarande
springer

inom mig'
2013-02-13

  ResenärGenomLivet VIP
Du beskriver dina känslor så fint...ord som känns...
2013-02-12

  Rosmarin
berörd
2013-02-12

    ej medlem längre
Grymt starkt och berörande. Hugget i hjärtat är hårt när jag läser dina ord.
2013-02-12

  SatansSon VIP
Stackars flicka
2013-02-12

    Dobbie
Jag fick en tår i ögat. Otroligt berörande.

2013-02-12

  Rozhan
Gud vilken fin text Henrik! Hon kommer leva i all evighet för änglar kan inte dö <3
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Kaosprinsen
Kaosprinsen