Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såDana där lIvsaVgörande daGar

när val görs
av en själv
av ödet
av andra människor
när resten av ditt liv lite grann väljer rikning
vad det ska bli
när man själv styr
när andra avgör
ödet
val
slump
eller är allt förutbestämt?



vi kanske inte har några val?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-13 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar!
2013-02-20

  Svart svan
Bra fråga... vissa förändringspunkter är mest troligt förutbestämda,
i och med att ödet avgör förändringen, andra förändringar
sköts av andra eller av slumpen, men vissa val kan vi ju faktiskt avgöra själva... inte allihop, men en del...tror jag, i alla fall...:)

2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP