Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte

är något man såklart inte borde säga till någon som. vill ha svar
vet inte
som en tom idiot
vet inte

men vad ska man göra
när allt känns tomt
när huvudet ekar tyst
hjärtat är stängt och nyckeln till dess dörr är gömd någonstans
fast kommer inte ihåg varför huvudet lixom kollapsa och sa hejdå utav någon anledning vi
jag
huvudet
hjärtat ja vi la ju bara av
dålig stil kan man tycka
bara lägga av sådär mitt i
vad det nu var vi höll på med


förbannat dåligt still
kan man tycka




Fri vers av kråkan VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-13 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
igenkänningsfaktor i denna.
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP