Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plockar fram min Alla Hjärtans Dikt....


Alla Hjärtans Dag




Idag kan du värma någons hjärta
det behöver inte vara med dyra gåvor
Du kan glädja någon med dina ord
eller om du har möjlighet ge en kram

Dikt © Gunilla Karlsson

Publicerad första gången 2008-02-14 på www.poeter.se




Fri vers (Fri form) av Gunilla Karlsson
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-14 09:58



Bookmark and Share


  AjBi
Så fint, så sant. Det räcker med det dyrbaraste och finaste vi kan ge... tid och kärlek. Även i vardagen, helst i vardagen, utanför högtidsdagar och helgdagar.
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson