Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan va besviken man blir

när kakburken
är
tom
hur man än letar
söker
gräver
hittar man bara små smulor
slut
tomt
fan va besviken man blir!!

typ som när man köper kakor man tror ska vara goda
och inte är det
alls




Fri vers av kråkan VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-14 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP