Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen når sitt slut IV

~~~

vågor rullar mjukt
mot sönderstressat sinne

dagen når sitt slut


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 566 gånger
Publicerad 2006-02-21 19:53



Bookmark and Share


    carimba
mjuka vågor ger ro till de stressade sinnena... vackert skrivet
2006-02-23

  Jessica Ebbesson
Sköna och rogivande rader..
2006-02-21

    Bodil Sandberg
Härligt!Den rullande vågen....mjuk och varm...mot sinnets svårmod...
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan