Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En författarinna från Trosa

En författarinna från Trosa
brukade oftast skriva prosa.
När hon skrev poesi
blev hon och jag vi.
Så nu har vi börjat gosa.




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-14 18:36



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Det glöder i pennan och det ena leder till det andra........
2015-09-11

    ej medlem längre
Och en högst sinnlig utveckling. Jättebra och mycket rolig.
2013-10-06

  Carl O Andersson
Bravo
och till Clle; Bäste Calle, varför ine
Lim-rig utveckling.
2013-03-08

  © anakreon VIP
En högst rim-lig utveckling!
Calle
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck