Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis på alla <3 dag


Kärlek

Du gav din själ,
Jag gav dig gräl.

Ångrar jag inte lyssnat
Dina känslor för mig tystnat.

Finns så mycket som lämnats vid,
All den kärlek jag velat ge dig
försvinner bortom tid.

Vill inte att du försvinner
Vill ej strida..

Förlåt mig Erika,
Hoppas kärleken
finner en annan sida.




Bunden vers (Rim) av Decerto
Läst 186 gånger
Publicerad 2013-02-14 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto