Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eTt sådanT dårhUs

här är
kan
man leva såhär
tillsammans fast isär
men djur barn extrabarn ekonomi osv
kan man?
så många runtomkring verkar tycka det är knäppt
fast lite nyfikna blir dom
fast knäppt
lite synd för det fungerar faktiskt på många vis


bra ibland
det bästa är att man varje dag blir påmind om varför man valde att göra såhär
sådär
och att man lixom aldrig behöver ångra sig och tänka
jag skulle aldrig ha
ja
det är nog bra
det bästa
så man kan fortsätta livet med nya misstag
och inte bara med gammla




Fri vers av kråkan VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-15 23:42



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
bra tankar
starka rader

2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP