Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åTerkoMma

till närvaro i det som är
kunna känna lycka i
se livet och dess helhet
så som meningen var
utan dimmig blick
förgörande energi
bara fri
ren
närvaro
i det som
är




Fri vers av kråkan VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-16 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP