Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillsynes en röra av olika intryck!


En känsla av stad

Lättsamhet....förlust och hågkomst,
är tankfulla ord utan bestämd definition.
Verbala metaforer skiljer mitt inre från det yttre,
kanske flimrar ljuset ur glesa jalusier
och rösterna tystnar, saktar in,
någon väntar, en annan går.
I den smäldegel av stad som jag lever i, blandas allt.
Ett recept där smakerna blir vad du vill.....
du bestämmer själv.

Mitt inre skälver inför gryningen...




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-16 14:49



Bookmark and Share


    leelee
Den här slog an hos mig...den är lite märklig...men jag gillar det.

2013-02-17

  erkki
Djupsinnigt! Om jag dyker så djupt får jag en bula i pannan!
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~