Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglatoner

Stilla skimrande änglatoner
nynnar tyst- knappt hörbart.
Fyller mitt bröst med stillhet
lugn och förmimmer en ton.
Klingar vemodigtvackert
och skimrar trasparant.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-16 21:47



Bookmark and Share


  Maria T
Underbara änglatoner
2013-02-25

  Ninananonia VIP
Fina toner..
2013-02-20

  anits VIP
Mycket vackert
2013-02-18

  Lena Själsöga Keijser
klangkupade
händer
hjärthänder
2013-02-17

  Nils Teodor VIP
Ömt vackert
2013-02-17

  Siggesdotter
Dessa transparanta "toner" känns på insidan...
2013-02-17

    ej medlem längre
allt du behövde just då ...
stilla, ljust och fint ...
2013-02-17

  Lars Hedlin
Värmen sprids.....
2013-02-17

    ej medlem längre
jättefin text..
2013-02-17

    lenakarin
Vacker text..
Tänker att den o din förra är skrivrn av ngn som är lycklig!
2013-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra ord att lyssna till...
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP