Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grått moln

Det är grått ute, jag hade önskat det där tunga täcket
som kan lägga sig som en ogenomtränglig bubbla -
att den fanns här, så att jag ser

Här inne, där finns det ett täcke som ligger tungt
så tungt att det är svårt att röra sig
Men om känslan ska vara såhär, då vill jag
att det ska synas på alla sätt!
Nattsvart himmel, tunga regnmoln
som ger ifrån sig dova ljud
En vind som för en bakåt, för en tillbaka
där man började en gång

Jag vill andas lätt och ledigt, men ingenting
är lätt och ledigt idag
Jag lutar mig tillbaka, låter dimman föra mig bort
Snart ser jag varken ut eller in
Då ser jag bara här och nu - men mest ingenting




Fri vers av mer ord
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-17 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love your portrait love your soul- hope find what your been told.
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mer ord
mer ord