Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sVarta tÅrar

föll
faller
ner på kind
fastnar
fräter sönder det mjuka
som ersätts med hård fnasig
fult
svarta tårar
förgör
går inte tvätta bort




Fri vers av kråkan VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-17 18:36



Bookmark and Share


  Svart svan
Dikten för tankarna till fenomenet "Acid attack" eller "Acid throwing" som kvinnor i Asien utsätts för...
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP