Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somna (ljudfil)

hejsan vi gör ett litet experiment. Här kommer en ljudlänk. Ja jag vet, poeter ger möjligheter till att ladda upp egna ljud, dock funkar det inte om man kör safari. Så kära läsare, här kommer nu ett försök från min sida att ge er chansen, ett smakprov på lite ny teknik. Sommaren och hösten 2012 spelade jag in X antal ljudspår. Här kommer ett av dem. Poesi modell 2010-tal signerat PPQ jag hoppas ni kommer gilla det, och lämna gärna kommentarer här på poeter som vanligt.

https://soundcloud.com/cirkusppq/somna




Fri vers av PPQ
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-17 20:35



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Teknik är inte min vassa sida
men en dag baby en dag !!!!!

Röker du på i vardagsrummet ?
2013-02-17

    ej medlem längre
kul, att höra rösten var annorlunda, en ny dimension till en text, du har talang for att prata med rösten.
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ