Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du får

att gå vid min sida är inte samma

sak som att försöka ta mina skor

som är både för små och för höga för dig

men visst vill du testa så varsågod

äger dock inge plåster..




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-19 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänkvärt!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing