Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt lyckligt


Grönt lyckligt

det är ingen dröm

nu är gräset lyckligt

vinden vänlig

genom öppen dörr

det är långt mellan gränser

en långsam tyngd

har släppt

jag är rädd om minnets röst

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-18 08:27



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
En varsam enkelhet i dina ord och bilder. Jag känner: Det töar och vi vågar leva tillitsfullt.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén