Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover vidare

Allt handlar om optik
Linser och tolkningar
Jag förmörkar solen
Med en ölflaska
Och säger att världen
Brinner långsamt
Blöt och gammal

Tiden böjs i spektrum
Verkligheten finns här
Mitt i verkligheten
Omgärdad av kristallkronor
Som glänser ikapp
Jag står utanför
Ser regnet träffa fönstren
En hammare i handen
Men den är inget annat
Än en fix idé

Jag fnyser
Speglarna
Skärmarna
Fönsterrutorna
Linserna
Det är glas alltihop!
Glas är bara sand
Sanden blir lera i havet!
Min logik är komplett
Jag lägger hammaren på hyllan
Den behövs inte idag heller

Och jag sover vidare




Fri vers av theo zeylon
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-02-22 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theo zeylon
theo zeylon