Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centralperspektivet

Blöder genom barken, suger marken
Ur mina perspektiv
Och lämnar luften under mina fötter
Jag önskar jag var centrum
Och kunde utstråla
Genomstråla hela bussen
Och äta passagerarnas organ med ögonen
Reparera er
Jag kommer nu!
Den här gången har jag bara slangar i huvudet
Resten av min kropp har gud ätit upp!
Ni behöver inte oroa er
Jag vill ha fred
Ta mig till era ledare
Och jag ska rita av dem
Så som de ser ut
Ni kommer skratta när ni ser bilderna
Skratta tills ni gråter och gråta till ni skrattar
Ta mig till era ledare
Jag ska spränga jorden i luften
Under mina fötter
Och jag springer
Tills jag gråter
Jag är inte människa
Jag har växt upp
Ta mig till era ledare
De är människor som ni är
Man behöver bara nypa sig i armen




Fri vers av theo zeylon
Läst 604 gånger
Publicerad 2006-08-24 02:26



Bookmark and Share


  Julia Felicia
Det var på tiden att du skrev.
Det var bra skrivet också. Mycket speciellt.
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

theo zeylon
theo zeylon