Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Där den smala
Gropiga grusvägen
Drog sig åt höger
Bildades en sjö
Tillbedjandes nästas
Vilja att sladda den
Jämn och mjuk i kanten
Så inbjudande till ett
Dopp utan pardon
Blev den inte renande
Till kroppen men väl
Till själen som
Inte dömde den trasiga
Helheten där man
Ändå kan vägen vandra




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-24 16:38



Bookmark and Share


    Tollwut
Bra flyt..
2013-10-26

  Lars Hedlin
Så bra skapat!
2013-10-26

  Robin V
Fint!
2013-10-24

  Marianne Räf
Du får ihop orden så bra!
Långsamt uppenbaras handling
och andemening. Språket lever!
Alltid kuul å läsa dina texter! ;D
2013-10-24

    ej medlem längre
Kontemplativ.
2013-10-24

    ej medlem längre
så fin så!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing