Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dadelpalmens krona

Högljudd diskussion

i dadelpalmens krona

gojor vårstädar




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 543 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-20 20:30



Bookmark and Share


  beli
Kort och gott ... Kul !
2013-02-24

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-02-24

  Blåbäret
ivern känns ...
2013-02-21

  M M Mannheim VIP
Måste vara en härlig plats du är på
2013-02-21

  walborg
Oj vilken syn - och vilket oljud - dom skriker ju så vasst
2013-02-20

  Maj-Lis VIP
Den var bra
2013-02-20

  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...man kan verkligen se det framför sej...kul haiku...
2013-02-20

  Minkki VIP
den var kul! fast jag väntade mig apor som kastar kokosnötter från dadelpalmens krona :) du fick fjong på associationerna!
2013-02-20

  Ninananonia VIP
Låter skoj.. :) gillar gojor..
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)