Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nee nu fÅr jaG nog muNtra uPp oss liTe

spänna målardukar
fixa massa tjocka färger
penslar som inte tappar hår
peruker och hattar
godis och kanske lite vin till mig som får
cola eller blåbärsmust till de andra
sen ska vi måla på dukar och på oss själva
sjunga lite gräsligt och låta fantasien leka så som den
alltid borde

ska
vi
nu får det fan vara tråktidsslut
tycker jag




Fri vers av kråkan VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-21 01:27



Bookmark and Share


  Jimmy Krischausky
Mysigt ... :)

Jag sitter faktiskt i min ateljé, just nu, och skriver på min gamla Underwood ... :)
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP