Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna

I din underbara famn vill jag stanna
hjärtat bultar och slår dubbla slag.
Fingertopparna talar sitt eget språk
skapar magiska heta värmevågor.
Lyckan är påtagligt närvarande
i ögonblick med dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-02-21 21:17



Bookmark and Share


  Maria T
Så vacker kärlek

2013-02-25

  Schizooliza
Tack! Du har just skräddarsytt mitt eget nu med dina elektriska sinnliga rader. Ljuvligt och vackert:)
2013-02-25

    maija tuori

Detta är kärlek ...
2013-02-24

    ej medlem längre
Fint att kunna finna lyckan nära...
2013-02-24

  Siggesdotter
Stark närvaro i denna dikt som andas så mycket förälskelse! Applåd och bokmärker!
2013-02-23

  Birgitta Jacobsson
Förälskelse! Ljuvligt!
2013-02-22

    ej medlem längre
Värmande vackert om kärleken
fin känsla i denna
2013-02-22

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-02-22

  anits VIP
Underbart skaldat
2013-02-22

    ej medlem längre
såå fint..
2013-02-21

    ej medlem längre
Vackert skriver du om den innerliga kärleken.
2013-02-21

  agneta pichler

njutningsfullt
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
En ljuvlig stund...
2013-02-21

  Ninananonia VIP
Fantastiskt bra
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP