Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot gryning

 

 

såg stjärnorna

 

ut

in

 

det som var

givet

universum

 

en närvaro

utan språk

 

oändligt

 

av oss

utan tid

 

lyste långtborta

i detta andra

 

 

okända

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-22 21:11



Bookmark and Share


  Sunlight
underbart poem
reser med orden
på musikens mjuka vågor
tidlöst
i ljus
2013-03-01

    lenakarin
Mjukt hoppfullt och oändligt vackert..
Rymden inte som dödlig kyla utan en närvaro i ett okänt.. Utan tid.
Denna spar jag o ska läsa de nätterna rymden för mig framstår som all värme, all glädje o kärleks slut.
TACK! Aldrigt tänkt så!
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP