Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två böcker

Diktarkollega Vera har ibland uppmanat mig att skapa böcker, och nu finns det två sådana av mig här på sajten. Det är Uppmärksamheter som innehåller de av mina alster som valts som mest uppmärksammade texter, samt Applåder som innehåller texter som fått minst fem applåder. Någon gång kanske jag skall göra ett urval av mina egna fem- och guldstjärniga favoriter, utan hänsyn till publiksmaken  ...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Björn Nilsson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-23 15:12



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilken kul idé! Ser fram emot att läsa dina samlingar!
2013-02-23

  vera gade VIP
det halva löftet får gärna göras om till ett helt;-))
2013-02-23

    ej medlem längre
Hoppas den sista meningen är ett löfte ...
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP