Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jäkla snöfall, just när det började se ut att våren skulle köra igång på allvar!


Våryra är bättre än snöyra

Om den som vädret kan styra
hör, så vill jag ivrigt bedyra
att jag föredrar en härlig våryra,
när fåglar kan drillar avfyra,
än gnällväder, slask, och snöyra!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-03 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP