Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andnöd

Ibland när man drunknar i känslor har man turen att veta att man har en egenskap att kunna flyta

Så länge man bara släpper tillbaka huvudet och låter sig gå fri




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-23 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Friheten att vara sig själv och välja sina tankar.
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi