Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Organisationsförmåga var ordet


Samarbete


Vi har mycket att lära av varandra

men allra mest av oss själva.


Vår kropp består av miljoner

och åter miljoner små celler.


De samarbetar varje sekund

och gör så i sekel efter sekel.



Medan en del människor ibland har

svårt att hålla fred en kort stund

hemma vid köksbordet.









Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-25 13:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det va en bra iakttagelse...
2013-02-25

  Knickedick
det finns mer celler i tarminnehållet än i din kropp
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP