Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kÄnnS deT intE räTt

så är det väl inte rätt
eller är det?
om känslan blir obehaglig
om osäkerheten tar över
när rädslan som inte borde finnas
finns
är det fel då
eller är det bara något annat?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-26 08:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det inlärda ibland.....eller nåt annat....man får forska...:)
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP