Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dEt kännS nu

att det är på väg
känner du det med?
det känns i kroppen
i sinnet
i själen
otåligheten sliter och drar
rastlösheten dånar högt inne i
väntar
längtar
marken börjar sakta visa spår
spår av liv
känner du?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-26 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP