Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid mittnatt

 

 

ljuva musik droppar på min tomma själ

när jag läser ditt brev

solstrålar återvänder plötsligt

mitt i den svarta natten

dina charmerande ord för mig till horisonten

en himlarand som inte finns i saga

en värld för oss båda

där vi skapar, bygger om eller resonerar ...

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-01 19:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Ett brev betyder så mycket"...så även för dej...fint...
2013-03-01

    ej medlem längre
Inte radera;
det vore att förneka;

bättre är att förstå
och försonas
- också med det
man egentligen inte vill

"fördra"
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One