Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I surrender

 

 

Dina verser höll mig fångad om natten

de skalade av min anständiga fasad

tvingat mig att se på mig själv

vid universums spegel

 

Inget lock och pock som kan dölja

den törstiga, hungriga längtan

det brinner ohämmat

slukat helt och hållet min moral

 

Så ta nu min själ

smek den i takt med nektar från din lyriska penna

visa mig hur vackra vår poetiska värld skulle vara

kyss mig innerligt med noggrant valda strofer

de som ligger närmaste ditt hjärta

 

Älska mig som om det skulle vara vår sista

viska i mitt öra ditt bästa alster

låt mig visionera fritt

när vår eufori enas till livets ände 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 211 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-02-27 19:59



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
En fint nära beskriven upplevelse
2013-03-06

  Nina.H
Romantisk poesi
2013-03-06

  Ninananonia VIP
Megavackert...
2013-02-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart poetiskt skrivet! Gillar
2013-02-28

    ej medlem längre
ljuvliga ord....
2013-02-27

  Anna*
Underbart vackert och sensuellt!
2013-02-27

    ej medlem längre
Gillar!
2013-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Poetisk kärlek...mycket speciellt och vackert...Bokmärker!
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One