Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


foto: Eva Langrath


Kärlek

 

smärtan av att du varit min saknad

blandas med glädjen över att du är

 

© Eva Langrath februari 2013




Övriga genrer (Aforism) av Eva Langrath VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-02-27 21:01



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bello!
2013-03-06

  glasblåsarblå
vemodig och vacker text om svåra känslor.
2013-03-02

    Birgersdotter VIP
Spännande...
2013-02-28

    dreamoflife
Ja!
2013-02-28

  Bibbi VIP
Bra fångat.
2013-02-28

  walborg
Språkuppbyggnaden och tankegången så fin
2013-02-27

  Tino
Fantastisk till en början väldigt gåtfull vilket jag älskar.
Jag skapar mig flera tolkningar!
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP