Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vÄrlden besTår uTav

en hel rad olika föreställningar
om
hur
när
saker ska vara
inte vara
bara vara

även om man tror tanken är fri
att man kan
att man är där
finns det ändå bara kvar
en hel rad med föreställningar som världen består av

kanske är det så det ska vara




Fri vers av kråkan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-27 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den oändliga mångfalden, bra
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP