Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möter du hon den där

så glömmer du
aldrig
du kanske kommer tro att du gör
kanske du kommer säga annat
förmodligen kommer du aldrig mer möta ögon
som dom
inte heller få
som du fick
förmodligen inte vara stolt heller
för det som blev
men
ändå
möter du hon den där
så glömmer du aldrig
och kanske
ni
någon
gång
ses
igen




i mörkret




Fri vers av kråkan VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-27 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP