Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viLl aldRig skAda nåGon

vill inte
därför är det bättre
att icke vara
än vara
den
som
.........




Fri vers av kråkan VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-28 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så bra beskrivet av en känsla jag just nu också har.
2013-02-28

    dreamoflife
Jag har sagt det förut, ditt sätt att titulera dina texter: jag bara älskar!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP