Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En orkidé

En orkidé är
att skaffa något
som piggar upp,
t ex en orkidé.




Fri vers (Fri form) av Dan Myrbeck
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-28 18:13



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Snillrik text!
Orkidé är min favoritblomma ......

2015-09-11

    ej medlem längre
Håller verkligen med dig. Men för mig är det tulpaner, gula som får mig att orka. Det är den bästa idén, speciellt på vårkanten.
Härlig ordlek.
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck