Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförisk morgon


En förförisk morgon

ljuset, solen, den klara luften.


Några kanadagäss skär rymden

småfåglarna har inte vaknat än.


Morgonkaffet värmer strupen

Livsandarna återvänder.




Jag öppnar upp för dagen.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-01 09:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det går mycket lättare att vakna på morgonen nu...ljuset är så härligt...fast här väcker småfåglarna mej...
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP