Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, min vår ...

 

 

Äntligen hälsar du på

min ljusa och efterlängtade vår

tycker du om tulpaner i min gård?

de som överlever efter en lång och hård vinter ...

 

Äntligen har livet fått tillbaka sina ljuva färger

kroppen skakar av sig sin trötthet

solen klär brunt på min hud

den ler glatt som alltid och kysser mig.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-01 14:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att man kan längta så mycket efter något...fast den är min också...
2013-03-01

    ej medlem längre
En fin hyllning till våren och ljuset och livet som återvänder.
2013-03-01

  Ninananonia VIP
Mycket sött.. vår
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One