Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PASSIONEN

Fryser in passionen

Tar fram

lite i taget

när jag känner

de är dax




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-01 19:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra att ha i frysen:)
2013-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter bra...:-))
2013-03-01

  Ninananonia VIP
Klokt :)
2013-03-01

  Angel of love
Vilken underbar text, ja spara till de där speciella tillfällena <3
2013-03-01

  Lars Hedlin
Spar till det är dax :)
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP